Tillid er en mærkesag

0

Af Jørgen Bech
Byrådsmedlem (V)

 

At være valgt til byrådet er en ”tillidspost”.  Det er en post, baseret på tillid fra de vælgere, der stemmer personligt på én.  Der var præcist 467 vælgere, der viste deres tillid, ved at stemme personligt på mig, den 16. november.  Det er netop dem, og alle mine aktive støtter, som jeg skylder en kæmpestor tak. Tak for jeres hjælp og tillid.

Det er en hjælp og en tillid, som jeg takker for, og som jeg vil gøre alt for at leve op til – også i de kommende fire år. For mig handler det om at øve indflydelse, til gavn for os indbyggere, overalt hvor det er muligt. 

For mig er målet, at alle lokalområder i vores store kommune kan udvikle sig positivt – og at vi får alle med.  At ikke alt kræver en politisk beslutning, for vi skal – som borgere – selv ha’ mere ansvar og kunne træffe frie valg, ikke tvang via offentlige monopoler.  

Udvikling sker gennem samarbejde. Sammen håber jeg vi kan fortsætte med at skabe en ordentlig og servicevenlig kommune. En kommune, hvor endnu flere ønsker at bo, leve og arbejde. 

Så hjælp mig med at tale vores lokale områder op. Der er naturligvis altid udfordringer og problemer, der skal løses. Det er livets vilkår, men det gavner, hvis vi sammen, kan finde ud af, hvordan vi kan gøre det bedre. Det er målet – og samtidig det, som former opgaven.

Med ønsket om en glædelig, kommende julemåned, 

Med venlig hilsen

Jørgen Bech

Byrådsmedlem (V)

Share.

About Author