Frederikssund Prisen til Dan Refnov

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Næsten alle kender Frederikssund Festival, og rigtige mange frederikssundere har også gæstet festivalen, der hvert år afvikles på Kalvøen første weekend i august – når altså ikke lige Corona spænder ben for den.

Bag festivalen står mange hundrede frivillige, men også en bestyrelse som trækker et kæmpe læs for hvert år at give de besøgende en oplevelse med masser af god musik og mange hyggelige timer i de smukke omgivelser.

– Formålet med Frederikssund Prisen, som er indstiftet af Arbejdernes Landsbank, er at hædre netop den slags mennesker, som gør en ganske særlig indsats til glæde og gavn for andre, uden selv at få noget for det, fortæller Per Jesgsen Schmidt, direktør i bankens filial i Frederikssund.

I sidste uge var tiden kommet til at uddele prisen for første gang i år, og det skete, da Frederikssund Festival havde generalforsamling og medarbejderfest i Kulturhuset Elværket. For her havde Per Jegsen Schmidt sneget sig ind sammen med formand for Kulturrådet, byrådsmedlem Kenneth Jensen, for at overraske forsamlingen, og ikke mindst prismodtageren.

Modtageren af prisen var Dan Refnov, som er ansvarlig for sammensætningen af programmet og booking af musikere til festivalen. 

Deltag i debatten
Share.

About Author