Thomas Stokholm klar for Liberal Alliance

Thomas Stokholm klar for Liberal Alliance

Kommunalbestyrelsesmedlem og løsgænger i Lejre Kommune, Thomas Stokholm, har meldt sig ind i Liberal Alliance.

 

POLITIK: Thomas Stokholm blev oprindeligt valgt ind for Venstre ved kommunalvalget i 2009. Thomas er næstformand for Udvalget for Job & Arbejdsmarked samt medlem af Udvalget for Kultur & Fritid. Om sit skifte siger Thomas Stokholm.
– Jeg glæder mig til et godt samarbejde i Liberal Alliance og til at opnå endnu flere gode, politiske resultater under liste I. Jeg har været løsgænger siden december og ser nu frem til at fortsætte indsatsen hos et liberalt parti.
I Liberal Alliance Lejre glæder man sig til samarbejdet:
– Thomas er en dygtig politiker, som Liberal Alliance kan være stolte af at have med om bord, siger lokalformand for Liberal Alliance, Lejre John Dalgaard.
Også fra ledelsen af Liberal Alliance byder man det ny byrådsmedlem velkommen:
– Jeg byder Thomas Stokholm hjerteligt velkommen i vores liberale alliance. Det er en glædelig nyhed, at Thomas har fundet ud af, han hører til hos os. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os over, at vores kommunale fodfæste styrkes stille og roligt, siger Leif Mikkelsen.
Thomas Stokholm blev i december 2016 ekskluderet af Venstre i Lejre efter en række uoverensstemmelser.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »