Tag telefonen med

0

JÆGERSPRIS: Fortiden behøver ikke at være så fjern, som man forestiller sig. Kom med på fotovandring i den smukke natur omkring Frederikssund Museum, Færgegården, lørdag den 26. september eller lørdag den 3. oktober. Og husk at tage smartphonen eller kameraet med, så du kan forevige fortidsminderne i naturen, lyder opfordringen fra museet.

Fotograf Ida Arentoft tager deltagerne med på opdagelse i landskabet omkring Frederikssund Museum, Færgegården. 

Turen igennem giver hun tips og tricks til at fotografere i naturen, og hun glæder sig til at hjælpe med at finde historiske fortællinger i landskabet:

– På fotovandringen skal vi på tur i museets have og se på fortidsminder, og vi skal gå på Oldtidsstien. Der vil blive rig mulighed for at fotografere forskellige motiver. Jeg vil blandt andet fokusere på komposition og perspektiv i fotografiet og på den visuelle fortælling i mødet med naturen. Alle kan være med, og deltagerne får mulighed for at blive bedre til at fortælle historier i billeder, fortæller Ida Arentoft.

Turen er for børn, unge og voksne i alle aldre og begynder i museets kommende fotoudstilling ”På sporet af fortiden”. Udstillingens fotografier er alle taget med fokus på fortidsminder i Frederikssund Kommune. Fotovandringerne afrundes med en kort gennemgang af fotografierne fra dagens tur, og man får mulighed for at gøre sit fotografi til en del af museets særudstilling.

Fotos: Steen Westh
Deltag i debatten
Share.

About Author