Tag på kunstbesøg i pinsen

0

HORNSHERRED: Lørdag den 4. juni til mandag den 6. juni kan man tage ud i den skønne natur på Hornsherred og kombinere den med kunstoplevelser hos fire forskellige kunstnere i området.

Kunstnerne bor i Skuldelev, Østby og Holtensminde.

I Skuldelev på Bøgevej 2 finder man Atelier HBH-Art, hvor Helle Borg Hansen arbejder med oliemalerier, akvareller og skulpturer både i bronze og keramik. Hendes temaer er flamencodansere i bevægelse, frie heste og vilde dyr – gerne truede dyrearter med nogle meget intense øjne.

I Østby på Hammervej 16 bor billedkunstneren Anne Gry Andersen. Hendes seneste malerier er skabt af frustrationen over, at natur så absolut skal udvikles og spærres inde. Af fortvivlelsen over, at hele landet snart er asfalteret, og at de der elsker naturen marginaliseres. Men med tanken om, at der stadig er håb og masser af lys, luft og liv tilbage herude.

Når man kommer til Holtensmindevej 75, kommer man til Gunhilds Galleri – i det gamle Grisehus. Her udstilles stilsikkert keramik ved Trine Heegaard, spændende skulpturer ved Elsebeth Altschuler, portrætmalerier udført med nål og tråd af Elsebeth Hornung, trækunst ved Ulrik Hansen og Gunhilds malerier udført med sjæl og intensitet.

Samtidigt er der åben have med sommerfuglevenlige blomster og trampesti gåtur op til vinmarken.

Kører man videre til Holtensmindevej 54, kommer man til Skovgården, hvor Jane Tang har et galleri, hvor hun udstiller forskellige kunstnere. Selv laver hun redesign af gamle møbler, der får nyt liv og et helt unikt udtryk. ’

Share.

About Author

Avatar photo