Svensk trubadur på besøg mellem fjordene

Svensk trubadur på besøg mellem fjordene

JÆGERSPRIS:Fredag den 1. februar klokken  20, får Rejsestalden i Jægerspris besøg af den svenske trubadur, sangskriver og guitarist Elona Planman. 

Det er foreningen Musik mellem Fjordene, der er vært for koncerten. Billetter købes via foreningens hjemmeside.

Årets første koncert bliver en solokoncert med guitar, mundharmonika, sang og ikke mindst nogle gode samfundsrelevante og poetiske sange. 

Elona Planman er et livstykke på en scene, fortæller foreningens formand Stig Pedersen.

– På trods af sin unge alder er hun allerede godt i gang med at slå sit navn fast som en eminent sangskriver og en spændende fortolker af egne sange. Hun har – med stor succes – allerede været på programmet på to Skagen festivaler. Hun elsker ganske enkelt at spille – og det kan mærkes. 

– Elona Planmans sceneoptræden og scenemæssige fremtoning er unik og meget personlig. Genremæssigt lægger hun sig fint i sporet af den velrespekterede svenske visetradition, som vi kender fra Taube og Vreeswijk. Men hun gør det på sig hel egen og tidstypiske måde, så man også fornemmer inspiration fra punkmusikken. En tidlig Dylan og den livsbekræftende Pipi Langstrømpe stikker ligeledes frem, fortæller Stig Pedersen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »