Håndboldens Dag var en succes

Håndboldens Dag var en succes

I Bramsnæsvighallen i Ejby hos KHKS Håndbold blev 2019 bogstaveligt talt skudt ind med bolde i alle mulige former og farver til Håndboldens Dag.

EJBY: KHKS Håndbold var også repræsenteret, da håndboldklubber over hele landet slog dørene op til Håndboldens Dag. Cirka 200 håndboldglade mennesker mødte op i Bramsnæsvighallen. 

I et par timer summede hallen af sjove aktiviteter, der både gav sved på panden og smil på læben hos deltagerne. Der var blandt andet mulighed for at prøve at spille med bløde håndbolde, der var tumlingehåndbold for de helt små fra to til tre-års alderen og aktiviteter for børn i alle aldre med motorisk træning, kampe på små baner.  

– Det var en rigtig god dag. Jeg er meget glad for, at vi meldte os som arrangører. Vi blev virkelig blæst bagover over opbakningen, som langt overgik vores vildeste forventninger, fortæller Jette Brøndsted, formand i KHKS Håndbold.

– Jeg synes virkelig, vi har fået noget ud af at være med. Jeg så en masse kendte ansigter, men mange nye kiggede også forbi. Forhåbentlig har de fået lyst til at komme igen og prøve nogle af de tilbud, vi har her i klubben. KHKS Håndbold står klar til at tage imod dem, der har fået mod på meget mere håndbold. Klubben tilbyder både tumlingehåndbold, børnehold i alle aldersgrupper, håndboldfitness for de voksne, dame- og herrehåndbold samt det nye koncept Five-A-Side for alle over 18 år. 

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »