Svar til Rasmus Stoklund (A)

Svar til Rasmus Stoklund (A)

Af Kjeld Haslund
Folketingskandidat
det Konservative Folkeparti
i Frederikssund og Halsnæs
Gyldenstens Vænge 139
Frederikssund

Kære Rasmus Stoklund (A) – Kæmpe tillykke med valget. Jeg er glad for, at du skal ind og arbejde for os her i Frederikssund for Socialdemokratiet – smiler.

I en artikel den 2. juni skriver du: ”Haslund påstår, at vores transportordfører Rasmus Prehn har været i Frederikssund sammen med mig, og han i den forbindelse skulle have udtalt, at Frederikssundmotorvejen ikke er en høj prioritet for Socialdemokratiet”.

Jeg har ikke skrevet/postuleret, at Rasmus Prehn har udtalt, ”at Frederikssundmotorvejen ikke er en høj prioritet for Socialdemokratiet”. Det må stå for din egen regning. 

Det, jeg skriver, er – ”det er meget muligt, vi kommer til at vente op til 10 år, før Socialdemokratiet vil påbegynde 3. etape af Frederikssundmotorvej”.

I en anden artikel udtaler formand for Folketingets transportudvalg Lennart Damsbo-Andersen (S): ”Jeg tror, den her vej bliver til noget. Det kan så diskuteres hvornår: To år, fem år, 10 år? Jeg har lært, at man skal være tålmodig, ikke give op, og blive ved, siger Lennart Damsbo-Andersen”

Det er rigtigt, jeg har forvekslet jeres transportordfører Rasmus Prehn (A), med jeres formand for Folketingets transportudvalg Lennart Damsbo-Andersen (S). Det må de meget undskylde. 

Jeg troede fejlagtigt, at Socialdemokratiets transportordfører også var formand for Folketingets transportudvalg. Sorry, sorry.

Hvis det er at synke til et uværdigt niveau i dit univers Rasmus Stoklund, så er jeg skyldig. Dette har jeg personligt undskyldt overfor dig den 2. juni i Gjethuset.

Men det er altså jer Socialdemokrater, der siger, der kan gå op til 10 år, før Frederikssundmotorvejen bliver bygget. 

Hvem er det, der synker til et uværdigt niveau, Rasmus Stoklund?

Andre artikler fra denne uge