Stressfri oplevelse uden wi-fi

0

LÆSERBREV

Af Michael von Bülow
Sønderbyvej 7, Sønderby
4050 Skibby

Åbent brev til forretninger og dagligvarebutikker i Frederikssund og Skibby:

Stor tak til direktør Steen Poulsen fra Frederikssund Pejsecenter, som torsdag den 10/3 var så flink at slukke for forretningens wi-fi en times tid, så jeg i ro og mag og uden stress og ubehag kunne vælge mig en ny brændeovn.

For såkaldt elektrohypersensitive personer er det en stor og stigende udfordring at færdes i offentlige bygninger, forretninger og dagligvarebutikker, hvor der de senere år er kommet wi-fi, dvs. trådløst internet, overalt.

Hvad der formodentlig er tænkt som en service for borgere og butikskunder, er en ren pestilens for den lille, men voksende del af befolkningen, der har udviklet en kronisk og i nogle tilfælde invaliderende følsomhed over for de allestedsnærværende radiobølger – måske som følge af den voldsomme eksponering fra wi-fi, mobilstråling m.m.

Som EHS-person vil jeg derfor spørge dig, der er forretningsindehaver eller bestyrer af en dagligvarebutik i Frederikssund/Skibby:

1) Er wi-fi (trådløst internet) en nødvendighed i din butik, eller kunne I eventuelt nøjes med kablede internetforbindelser til butikkens datakrævende udstyr?

2) Hvis wi-fi ikke er en nødvendighed, ville I så overveje at slukke for det trådløse netværk og nøjes med kablet internet?

Jeg er med på, at en større dagligvarebutik nok ikke kan slukke for det trådløse netværk ved et enkelt tryk på en knap, men at det kræver en bevidst beslutning fra ledelsens side og muligvis et besøg af en tekniker.

Alligevel drømmer jeg om, at blot én dagligvarebutik i Frederikssund/Skibby vil gå imod strømmen og gå fra ”Fri wi-fi” til ”Wi-fi fri”.

Den butik vil få mig som trofast og taknemmelig kunde.

Share.

About Author

Avatar photo