Stor hyldest til de frivillige

Stor hyldest til de frivillige

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SKIBBY: Omkring 60 medlemmer var mødt op til årsmødet i Ældre Sagen i Skibby, der blev holdt på Produktionsskolen med efterfølgende spisning og dans til Kim Nielsens musik. 

Formand Kirsten Nørskov kunne berette, at året havde været travlt, og at alle de frivillige havde givet et godt nap. Eksempelvis fordeler ”brevduerne” Ældre Sagens eget lokale blad to gange om året til 1.100 husstande.

– To nye tiltag har set dagens lys: Et ”mandehold” Snedkeriet Skibbyhøj og motionsvenner ude hos borgeren.  Begge har fået en god start. Bankospillet er nu oppe på 110 spillere, og vi gentager ”Danmark spiser sammen” i Ferslev, Skuldelev og Skibby i april/maj.

Lokalafdelingen samarbejder med Danske Seniorer, Brugerrådet og Skibby Bibliotek om blandt andet underholdning  og spisning i Bibliotekshaven. Herudover  samarbejder man med Seniorerne og DGI Nordsjælland om ”Hold hjernen frisk”, som er træning i naturen for 55+. 

– Via Koordinationsudvalget arbejder vi sammen med de øvrige lokalforeninger i  Jægerspris, Frederikssund og Slangerup om fælles opgaver, vågetjenesten, demensvenner og ikke mindst over for det offentlige, herunder kommunen og byrådet, fortæller Kirsten Nørskov. 

Følgende bestyrelsesmedlemmer var på valg: Kirsten Nørskov, Jørgen Jannerup, Gitte Svendsen, Lise Lotte Due, Inge Askjær. Alle blev genvalgt. Der var også genvalg til de to suppleanter Inge Bay Jørgensen og Benny Andersen. Inga Hansen fik 15 års nålen. 

Da dirigenten ved 17-tiden takkede for den store deltagelse til årsmødet og lukkede den formelle del, giv deltagerne over til spisning  til taffelmusik og senere dansemusik til klokken 22.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”39057″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »