Støtte til Skibby og Gershøj

Støtte til Skibby og Gershøj
Jesper Risom er ny koordinator, der skal hjælpe med at implementere udviklingsstrategien i LAG Fjordlandet. Foto: LAG

LAG Fjordlandet annoncerer støtte til tre nye projekter og ansættelse af ny koordinator.

SKIBBY/GERSHØJ: LAG Fjordlandet har 6. juni afholdt bestyrelsesmøde og indstillet tre nye projekter til at modtage LAG-midler. Samtidig ansættes Jesper Risom som ny koordinator, der vil hjælpe med at implementere udviklingsstrategien.

Tre nye projekter modtager økonomisk støtte fra LAG Fjordlandet, herunder Hvalsø Byforum med projektet Jætternes Dal.

Derudover modtager Harebakkegårdens Grundejerforening i Skibby støtte til renovering af en mole. Projektet har til formål at renovere og forbedre molefaciliteterne, hvilket vil styrke de lokale maritime aktiviteter og sikre et bedre miljø for bådejere og besøgende.

Gershøj Forening 111 får støtte til renovering af Gershøj Landhandel og Kulturcafe: Dette projekt vil revitalisere den historiske landhandel og kulturcafé, skabe et kulturelt centrum for lokalsamfundet og tiltrække besøgende til området.

Jobnyt
Bestyrelsen i LAG-Fjordlandet har valgt Ulrik Nørregaard til næstperson og Charlotte Steinmark til kasserer, begge udgør sammen med forperson Alice Nielsen forretningsudvalget. Trio’en udgjorde også ansættelsesudvalget og havde afprøvet at samarbejde med arbejdet omkring jobopslaget og udvælgelsen af kandidater til samtale samt udnævnelsen af ny koordinator.

Efter at LAG Fjordlandets projektkoordinator Charlotte Schwartzlose opsagde sin stilling før generalforsamlingen i April, er Jesper Risom nu blevet ansat som LAG Fjordlandets nye koordinator med opstart til august. Med en stærk baggrund inden for forretningsudvikling, innovation og projektledelse, vil Jesper spille en central rolle i at føre vores udviklingsstrategi ud i livet.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »