Stina forlader Skibby

Stina forlader Skibby
Stina Mathiesen og Beauty 4 All forlader Skibby. Anica Louise Raun fra Imerco har derfor overtaget formandsposten i Detailudvalget. Foto: Patrick Holbek

Af journalist Tomas Skov

SKIBBY: – Det er trist, at Stina forlader os og flytter tilbage til Ortved. Hun har været en fantastisk formand for Detailudvalget, siger Anica Louise Raun, der driver Imerco i Bygaden 9, og derfor kan kigge lige over til Stina Mathiesen i Beauty 4 All.

Lokal opbakning
Skønhedssalonen har ligget i Bygaden 6 siden 3. januar 2019, men vil nu fortsætte sin eksistens i en erhvervsbygning tilknyttet Stina Mathiesens private bolig i landsbyen nær Ringsted, mens Anica Louise Raun har overtaget posten som formand for Detailudvalget i Skibby pr. 18. april.

– Fællesskabet er enormt vigtigt, og det er afgørende, at vi gør opmærksom på vores bymidte. Imerco er en lille butik, men vi kan så meget mere. Jeg glæder mig over, at vores kunder er gode til at bruge os. De vil gerne støtte lokalt, og det er så dejligt at mærke, siger hun.

Kommer som frivillig
Hun kommer til at savne Stina Mathiesens tilstedeværelse i Skibby, men den afrejsende fortsætter dog som privat medlem af Skibby Aktive og vil i øvrigt fortsætte på sidelinjen som frivillig under lørdagsmarkeder og aktiviteter op til jul.

Stina Mathiesen øvrige liv kommer derimod til at udspille sig i og omkring hjemmet og salonen i Ortved, hvor hun håber fortsat at se nogle af sine faste kunder.

– Du kommer tæt på en personlig behandler, og mange kan godt lide trygheden i, at jeg kender deres behov, siger Stina Mathiesen, som blandt andet tilbyder ansigtsbehandlinger, gel polish, hårfjerning, bryn, vipper og lashlifting.

Andre artikler fra denne uge