Sølv til formanden

JÆGERSPRIS: Ole Munch vandt sølvmedalje og satte ny personlig rekord på 400 m, da der blev afviklet Masters (danske mesterskaber for veteraner) på Ballerup Atletikstadion.

Ole Munch, der er formand for Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris, løb distancen på 70.73 sekunder, hvilket er en forbedring på 0.82 sekunder.’

I den skarpe konkurrence rakte det veltimede finaleløb til en sølvmedalje for andenpladsen i gruppen for 65 – 69 årige.

Ole Munch er især tilfreds med tiden, da han siden 2016 har skåret over otte  sekunder af sin personlige rekord på 400 m og nu for alvor nærmer sig de 70 sekunder.

Samtidig ønsker Ole Munch, der også er træner i Hjerteforeningens Motionsklub, at vise, at de træningsmetoder, man anvender over for klubbens løbere, med succes er afprøvet på ham selv.

Hjerteforeningens Motionsklub understreger, at klubbens tilbud er for alle uanset niveau.