Søg tilskud til projekter der kobler friluftsliv og sundhed

Søg tilskud til projekter der kobler friluftsliv og sundhed

NATUREN: Friluftsliv og naturoplevelser er et effektivt middel til at øge fysisk, social og mental sundhed. Men hvilken rolle kan foreningslivet spille i den forbindelse? 

Det ønsker Friluftsrådet at udforske med en ny strategisk uddeling af Udlodningsmidler til Friluftsliv til projekter, der bruger friluftsliv og naturoplevelser til at fremme sundhed og livskvalitet for specifikke målgrupper. 

Friluftsrådet ønsker både at fremme landsdækkende projekter og lokale initiativer, hvor frivillige kræfter skaber nye, lokale tilbud om sundhedsfremmende aktiviteter gennem friluftsliv og naturoplevelser.

To typer
Det er muligt at søge tilskud til to forskellige typer projekter inden for det overordnede tema “Sundhed skaber friluftsliv”:

Der uddeles to millioner kroner til lokale projekter, hvor frivillige foreninger skaber nye, lokale tilbud om sundhedsfremmende aktiviteter gennem friluftsliv og naturoplevelser. Der kan søges om tilskud på mellem 20.000 og 100.000 kroner.

Der uddeles 15 millioner kroner til udviklingsprojekter, som øger fysisk, mental og social sundhed for specifikke målgrupper gennem naturoplevelser og friluftsliv. Almennyttige foreninger kan søge om tilskud på mellem 500.000 kroner og fem millioner kroner. 

Der er ansøgningsfrist 1. oktober.  

Man er altid velkommen til at kontakte Friluftsrådets Tilskudsadministration på telefon 3379 0079 eller mail tips@friluftsraadet.dk for gode råd og vejledning til ansøgningen.

Man kan læse mere om mulighederne for at søge om tilskud på friluftsraadet.dk/tilskud-til-projekter.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »