Skibbykoret tager på turne

Skibbykoret tager på turne
Skibbykoret i en øve-pause, hvor der bliver planlagt kørsel og overnatning på turen til Brædstrup i Jylland. Foto: Søren Skov.

SKIBBY: Optræden i de lokale kirker og hos venskabskoret i Jylland fylder Skibbykorets forårskalender, så den næsten ligner en turneplan.

Før koret besøger sit venskabskor Gudenå Folkekor i Brædstrup i april, varmer sangerne op med et par kirkekoncerter i Kirke Hyllinge kirke søndag den 16. april kl. 16 og dagen efter i Skibby Kirke mandag den 17. april kl. 19.

På programmet er blandt de danske sange og amerikanske spirituals et udtog fra operetten ”Sommer i Tyrol”, som koret skal synge med det jyske venskabskor i anledning af, at korene optrådte med det samme arrangement første gang for 40 år siden.

Gudenå Folkekor optrådte i Skibby i 2022 ved Skibbykorets 100 års jubilæumskoncert.

Er man forhindret i at komme til Skibbykorets kirkekoncerter i april, er der endnu en chance i Herslev Kirke søndag den 7. maj kl. 19.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »