Skibby hygger med julehjerter og julestrømper

Skibby hygger med julehjerter og julestrømper

SKIBBY: Skibby Aktives Detailudvalg søsætter en ny tradition: julehjerter og julestrømper i butikkerne
– Den 1. december kan borgere i Skibby se julehjerter og julestrømper i butikkernes vinduer. De butikker der har et julehjerte eller en julestrømpe hængende er alle medlem af Skibby Aktive, og er med til at bakke op om det frivillige arbejde som Skibby Aktive gør, og ikke mindst dette julearrangement.
Fra 1. december kan børn komme med deres julestrømpe og få den hængt op hos Meny – hvor der vil komme lidt godt i den.
De butikker, der har valgt julestrømpen til at hængene i deres butiksvindue, vil alle gerne bidrage med lidt ekstra godt til børnene – og børnene kan derfor fra den 17. december komme med deres julestrømpe fra Meny og spørger om lidt ekstra godt til deres julestrømpe.
Idéen er at skabe lidt ekstra hygge og spænding, og børnene nu kan gå og glæde sig til det bliver tættere og tættere på jul, og fra den 17. december selv at gå rundt til butikkerne og med store øjne se, hvad der bliver lagt i deres julesok.
Og så glæder butiksindehaverne til at se nogle glade julebørn.
På billedet ses: Susanne/MinorSystem – Harly/Meny – Lone/Newtweed – Connie/ProfilOptik og Jørgen/Torvet

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »