Shelter og Sølvtøj – en hyggelig fiskeweekend i fjordlandet

Shelter og Sølvtøj – en hyggelig fiskeweekend i fjordlandet
Foto: Timo Kontio.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fishing Zealand har taget initiativ til et nyt koncept; en fiskeweekend i Frederikssund Kommune.

FJORDLANDET: Som navnet antyder, inviteres der til overnatning i shelter eller i eget telt – og der er lagt op til et par spændende fiskedage i fjorden, hvor fiskeriet og især hyggen er i højsædet. Arrangementet er for alle lystfiskerinteresserede uanset erfaringsniveau.

I løbet af april stiger både luft- og vandtemperaturen, så det er komfortabelt at overnatte i det fri – ligeledes skulle det lunere vand også meget gerne have sat fuld gang i havørredernes ædelyst, så der kan blive noget at tale om ved bålet om aftenen.

Shelterplads ved Skuldelev Havn
”Shelter og Sølvtøj” løber af stablen fra fredag eftermiddag den 22. april klokken 16 og frem til lørdag aften den 23. april, hvor shelterpladsen ved Skuldelev havn er booket. 

Programmet er rimeligt løst, fordi det netop er hyggen og fællesskabet om den fælles hobby, som er i højsædet.

De to Fishing Zealand guider, Keld Juul Michaelsen og Niels Lagergaard, vil være til stede på pladsen. Keld vil blandt andet fortælle om fiskeriet i fjorden her om foråret efter de sølvfarvede havørreder (deraf navnet ”sølvtøj”) – og komme med nogle gode brugbare tips til fjordfiskeriet. Niels har ligeledes masser af erfaring med fjorden og hjælper desuden gerne med tips, til dem der fisker med flue i fjorden.

Styring af den fælles aftensmad fredag aften er lagt i hænderne på en kok, der står for at lave en menu tilberedt over bålet. Menuen er bålstegt skinke med kartoffelsalat og grillede baguettes. Faktisk skal man kun selv sørge for at medbringe bestik og tallerken samt krus.

Tilmelding
Man skal købe billet til arrangementet. Seneste tilmelding er den 19. april.

Fredag aften lægger et par forskellige fiskebrands vejen forbi campen.

Der er toilet og rindende vand i den nærliggende Skuldelev Havn, som må benyttes. Der er begrænset plads i shelteret, så man må gerne medbringe eget telt. 

Har man ikke lyst til at overnatte udendørs, er det ikke noget krav for at deltage, hvis man vælger at overnatte i egen seng eller et andet sted.[/vc_column_text][vc_single_image image=”48267″ img_size=”1568 × 2362″ add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »