Sankt Hans på spejdermanér

Sankt Hans på spejdermanér
Nordmandsmosen danner igen rammen om et stort bål, så alle kan fejre Sankt Hans aften sammen.

SKIBBY: Ræven, Skibby Trop og Flok afholder igen i år Sankt Hans aften søndag 23. juni i Nordmandsmosen. Så kom til en hyggelig aften i Nordmandsmosen, hvor spejderne tænder bål, så alle kan fejre Sankt Hans aften sammen.

Det starter kl. 17 og spejderne takker af kl. 21. Kl. 19:45 holder naturvejleder, Ole Frimann Hansen en båltale. Kl. 20:00 tændes bålet, og alle synger fælles et par midsommersange.

Udover det sædvanlige sælger spejderne som noget nyt i år også pølser og brød, lige som man nu kan købe en fadøl fra Hornbeer. Derudover er der salg af sodavand, slush Ice, popcorn, kage, kaffe og te.

Ud over mad og drikke, kan man købe billetter til aktiviteter som fiskedam, Det muntre køkken og flødebollekast.

Ved køb af et aktivitetskort kan man både få lidt at spise samt prøve forskellige aktiviteter.

Der er også tombola, hvor der igen er blevet sponsoreret en masse fede præmier fra de lokale erhvervsdrivende. Alt indtjening går ubeskåret til at arrangere sjove og udfordrende oplevelser for spejderne.

Det foregår hos Ræven Skibby Trop og Flok Damgårdsvej 15 i Skibby.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »