Så er åbningsdagen på plads

0

Den nye brugs i Skuldelev åbner torsdag den 18. marts.

Af Conny Probst

SKULDELEV: – Det er gået fuldstændig efter planen, fortæller Søren Brøgger, chef for Hornsherred Brugsforening med fire forretninger, Dagli’Brugsen i Kulhuse, Dalby og Skuldelev samt SuperBrugsen i Jægerspris. 

Det, der kører på skinner, er byggeriet af en ny, moderne brugs med bedre faciliteter – og meget mere plads – på den 4.000 kvadratmeter store grund, hvor Skuldelev Kro, tidligere havde til huse. 

Efter planen skule den åbne i første kvartal 2021 – og den kommer den også til.

– Når vi åbner den 18. marts, er alt stort set færdigt. Selvfølgelig kan det godt være, at der mangler at blive  plantet et træ eller en busk og foretaget nogle småarbejder. 

– Men de 750 kvadratmeter butik og de 30 parkeringspladser bliverer klar til at tage imod kunderne, lover Søren Brøgger. 

– Vi åbner med en række gode tilbud. Om der også bliver kaffebord, kommer helt an på coronaen.

Selv om der bliver mange flere kvadratmeter i den nye brugs, kører man videre  med det nuværende personale, fortæller Søren Brøgger

– Forholdene i den nye butik er meget bedre. Den gamle brugs er i fire niveauer, den nye er kun i et. 

Byggeriet er budgetteret til at koste 15 millioner kroner. Størstedelen af finansieringen – 12 millioner kroner – står Hornsherred Brugsforening for. De sidste tre millioner kroner har byens borgere skudt ind via crowdfunding.

Deltag i debatten
Share.

About Author