Så blev vikaren indsat

0

SKULDELEV/SELSØ: I forbindelse med, af sognepræst Victor Greve skal udsendes som feltpræst sammen med danske soldater i Mali, har Skuldelev og Selsø fået en fast vikar i de næste 5 måneder. Lene Flensted Johansen er udlånt fra Vinderød og Frederiksværk.

Lene Flensted Johansen blev officielt indsat søndag den 2. januar ved højmessen i Skuldelev kirke.

På egne og hele menighedens vegne bød Victor Greve velkommen til Lene Flensted Johansen med ønsket om, at hun måtte blive glad for at arbejde i Skuldelev Selsø.

– Det er ikke nemme vilkår, vi tilbyder Lene Flensted Johansen. Uden en fungerende præstegård og kontor, skal der tænkes ”ud af boksen”, når man er præst i Skuldelev, fortæller Anne Moore, formand for Skuldelev-Selsø Sognes menighedsråd.

– Men som Lene Flensted Johansen selv var inde på i sin prædiken, så lever vi nu éngang i en mærkelig tid, hvor livet rammer én i nakken, mens man har travlt med andre planer. 

– Man må være omstillingsparat. Man må være retvendt, sagde Lene Flensted Johansen blandt andet.

– Det faldt fint i tråd med budskabet på hellig tre kongers søndag, hvor vi blandt andet hørte om, hvorledes de vise mænd måtte ændre planer efter deres møde med kong Herodes, fortsætter Anne Moore.

Lene Flensted Johansen har ingen fast kontortid, men træffes telefonisk på 2948 0030 eller på mail: lfj@km.dk, hvorefter fysiske møder kan aftales.

E-mail og telefonnummer findes også på hjemmesiden: www.skuldelev-selsøkirker.dk.

Share.

About Author