Rødt hus løb med sejren – og villaen

Rødt hus løb med sejren – og villaen
Vinderne og dermed de nye indbyggere i Skibby, Nibras og Obeid.

 

 

 

SKIBBY: Torsdag aften i Skibbyhallen blev det afgjort, hvem der havde fet flest seerstemmer og dermed vundet 9. sæson af ”Nybyggerne”.

Det blev Nibras og Obaid fra rødt hus, som blev vinderne af et hus til over tre millioner kroner, fortæller TV2.

– Nibras og Obaid har igennem hele programmet været ærlige, også når det har været svært. De har haft masser af god energi, og det har virkelig skinnet igennem i programmerne, fortalte Mette Helena, der er dommer på ”Nybyggerne” og uddyber:

– Og så er Nibras jo en rigtig boss woman. Hun tager virkelig bare fat, og Obaid er ikke bange for at købe loppefund og nips.

Hendes meddommer Önder Yazar, der er ny meddommer på programmet fortæller, at vinderparret har haft den fedeste energi, og tillige har udviklet sig utrolig meget i programmet.

– Til at starte med sagde de jo, at Nibras var hjernen og Obaid var æslet, men det ændrede sig, for Nibras var ikke bange for at tage fat. hun havde sådan en skøn Pippi Langstrømpe tilgang til håndværk.

Vi skal bo i Skibby

Nibras og Obaid fortalte til TV2, at de slet ikke kunne forstå, at de havde vundet

Parret havde ikke regnet med den enorme opbakning, som de har oplevet, efter de forlod Nybyggervej.

Da rødt hus blev råbt op som vinderne, tænkte de, “wow, Danmark var klar til os!”

– Vi ville ønske, at alle skulle blive her og være vores naboer. Men vi er så glade. Vi skal bo i Skibby. Det bliver kæmpe stort for vores fremtid, siger Nibras.

 

 

 

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »