Priscilla og Elvis

Priscilla og Elvis

SKIBBY: Årets første nye film i Skibby Kino bliver Sophia Coppolas ”Priscilla” om forholdet mellem Elvis Presley og Priscilla Beaulieu.

Skibby Kino viser filmen den 4.-6. og den 12.-14. januar klokken 19.30 og som eftermiddagsforestilling den 4. januar klokken 13.30.

Da Priscilla i en meget ung alder møder Elvis, som allerede er et af de største navne i Amerika, opstår der en spændende forelskelse; en alliance i ensomhed og et sårbart venskab.

Igennem hele hendes tid med Elvis, bliver hendes frihed begrænset og Elvis’ kærlighed til hende mere kringlet og uforståelig.

Priscillas historie strækker sig fra en alder af 14 – da hun første gang møder Elvis som en ensom Air Force-datter i Tyskland – til 24, hvor hun forlader Gracelands slikfarvede drømmeland som en ung mor, sulten efter at udforske sin egen uskrevne fremtid.

I årtiet imellem skaber Coppola en dybt engagerende, herlig glamourøs tilværelse, men også en følsom, nærbillede vision af en ung kvinde, der stræber efter at definere sig selv i en verden, hvor hun konstant bliver defineret af andre.

Filmen frarådes børn under syv år.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »