Politiet søgte i Skuldelev

0

SKULDELEV: I sidste uge var politiet massivt til stede ved Skuldelev Strand, hvor man blandt andet søgte i vandet, hvor der nogen steder er dybe huller. 

Eftersøgningen var forbundet med den 43-årige psykolog, Maria From Jakobsens forsvinden den 26. oktober 2020. I første omgang troede politiet, at hun var forsvundet frivilligt, men knap tre uger efter anholdt man hendes mand, den 44-årige præst Thomas Gotthard.

Thomas Gotthard, der er sigtet for at slå sin hustru ihjel, har været varetægtsfængslet lige siden. Han nægter sig skyldig, men har frivilligt ladet varetægtsfængslingen forlænge to gange.   

Maria From Jakobsens lig er ikke fundet på trods af, at man flere gange har eftersøgt vidner i forbindelse med specifikke hændelser, siden hendes forsvinden. 

Gennem de seneste måneder er parrets hus i Frederikssund blevet ransaget, politiet har både brugt hunde og dykkere i søgen efter Maria From Jakobsen flere steder i skove og ved kysten, og man har også søgt efter spor på flere genbrugsstationer, hvor Thomas Gotthard er blevet set med en stor blå fodertønde.

Vidner fortæller, at der også var observeret en blå fodertønde ved Skuldelev Strand, men at den ikke matchede den eftersøgte, der er forsynet med et sort låg.

Fotos: Steen Westh
Fotos: Steen Westh
Deltag i debatten
Share.

About Author