Pest over Provinsen for anden gang

0

Af Conny Probst

HOLBÆK: I marts 2019 blev ”Pest over Provinsen” afviklet af Heavymetal.dk i samarbejde med Sidesporet i Holbæk. Arrangementet med tre forskellige bands var så stor en succes, at det allerede på aftenen blev besluttet, at det skulle gentages.

Er man til heavy metal, er det derfor en god idé at sætte kryds i kalenderen fredag den 13. marts, hvor ”Pest over Provinsen II” gæster Rotationen endnu en gang.

– Navnet “Pest over Provinsen” kom jeg på tilbage i 2018, da vi fik ideen til at lave et heavy arrangement i Holbæk, fortæller Jonathan Pichard fra Heavymetal.dk. 

– I forvejen laver vi en del rundt omkring i København. Men vi blev enige om at prøve at lave et arrangement i provinsen for at kæmpe imod centraliseringen. 

– “Pest over Provinsen.” forgår kun i Holbæk. De tre bands har vi (heavymetal.dk) udvalgt på forskelligt grundlag. Blandt andet popularitet og efterspørgsel, forklarer Jonathan Pichard.

De tre bands
Servants of the Horde er et upcoming blackcore band fra Kalundborg. De er et helt nyt navn på den danske metalscene, med masser af potentiale. Xenoblight er et dansk ekstrem metalband fra Silkeborg. De er karakteriseret ved en intens atmosfære, der duellerer med et melankolsk, lyrisk univers.

Dansk-italienske Hexis spiller en brutal blanding af hardcore og doom-inspireret black metal. Bandet har eksisteret siden 2010, og har allerede spillet mere end 600 koncerter rundt omkring i verden.

Dørene til koncerten åbnes klokken 19. Billetsalget er startet, og hvis koncerten ikke er udsolgt, kan der købes billetter online – indtil 20 minutter før koncerten – eller i døren.

Det er en stående koncert.

Deltag i debatten
Share.

About Author