Nyt vaccinationscenter i Frederikssund

0

FREDERIKSSUND: Det nye sted, der åbnede torsdag, er en mindre satellit til regionens store vaccinationscenter i Hillerød, der i marts har oplevet et massivt pres på kapaciteten. 

Derfor har regionen i samarbejde med flere kommuner oprettet lokale vaccinationstilbud – hvor Frederikssund er den tredje.

– Den helt overordnede strategi i Region Hovedstaden er seks store vaccinationscentre med en stor kapacitet. Sideløbende har vi suppleret med mindre satellitter for at mindske presset på de store centre. Dermed sikrer vi geografisk spredning og nem vaccineadgang til de borgere, der er knap så mobile og har svært ved at komme til de store vaccinationscentre. fortæller Helene Bliddal Døssing, vicedirektør i Region Hovedstadens Akutberedskab, med ansvar for vaccinationscentrene.

Det nye vaccinationscenter har en kapacitet på 500 vaccinerer ugentligt og er planlagt i samarbejde med Frederikssund Kommune og Nordsjællands Hospital, som bidrager med egnede lokaler og kompetent personale. 

Hillerød vaccinationscenter står for bemandingen i det nye vaccinationscenter og viderefører deres erfaringer til den mindre satellit i Frederikssund.

Fakta
Adresse: Frederikssund COVID-19 vaccinationscenter, Nordsjællands Hospital, Frederikssund, Frederikssundsvej 30.

Åbningstid: Hver torsdag kl.okken 12 til 19.  

 

 

Deltag i debatten
Share.

About Author