Nyt rådgivningshus åbnet

Nyt rådgivningshus åbnet

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I sidste uge åbnede telefonerne for første gang i det nye rådgivningshus på Kilde Alle 7 i Frederikssund. 

– Det er en stor glæde for udvalget at kunne åbne denne nye indgang til kommunen for de mennesker, der blandt andet oplever psykiske udfordringer, sagde formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Susanne Bettina Jørgensen (A) i sin åbningstale tale.

– Formålet er at tilbyde borgerne en hurtig afklaring, så problemstillinger kan forebygges, inden de vokser sig store, uden at tunge procedurer og lange ventetider kommer til at stå i vejen. Det handler om at hjælpe borgerne til selv at mestre de udfordringer, de har, og det er her et hold rigtig dygtige medarbejdere til, fastslog udvalgsformanden.

Uden tidsbestilling
Det nye tilbud er lagt an sådan, at man – i husets åbningstid – kan henvende sig uden forudgående aftale. 

Går man direkte ind fra gaden, vil man møde et hold på seks medarbejdere, der bemander Rådgivningshuset. 

De kan hjælpe med mange ting inden for psykiske, fysiske eller sociale problemstillinger. Man kan blandt andet få hjælp til at få struktur på sin hverdag, få overblik over sin økonomi, få hjælp til at håndtere følelser eller få kontakt til frivillige foreninger mm. 

Borgere, der besøger rådgivningshuset, er velkomne til at tage en pårørende med.

Man kan læse mere om, hvad Rådgivningshuset kan samt se åbningstider, telefontid mv. på kommunens hjemmeside.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »