Markedsdage

Markedsdage

SKIBBY: Nu vågner lopperne og Jørgen C, der er markedsansvarlig for lørdagsmarkederne i Skibby, har allerede fået de første reserveringer til årets markeder. 

– Som noget nyt i år tilbyder vi virksomheder og lokale producenter, at ved tilmelding senest tre uger før et marked får de navn eller logo og omtale gratis med i annonceringen, fortæller han. 

I 2019 er der marked hver tredje uge frem til og med september. 

Start lørdag den 27. april, derefter den 18. maj, den 8. juni, den 29. juni, den 20. juli, den 10. august, den 31. august og den 21. september.

Lige som tidligere år vil der være musikalsk underholdning nogle af dagene. Hvis man gerne vil spille eller synge, eller kender nogle der vil kunne stille op for et mindre beløb, så må man meget gerne kontakte Jørgen C.

Bestilling af stande sker som sædvanligt til Jørgen C på telefon 4046 8935 eller jc101215@hotmail.com.

– Husk navn, mobilnummer og eventuel mail samt hvad du ønsker at sælge, lyder opfordringen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »