Nyt kapitel venter Hornsherred Tømrer og Snedker

Nyt kapitel venter Hornsherred Tømrer og Snedker
Direktør og tømrermester Michael Andersen

KIRKE HYLLINGE: Siden starten for 23 år siden har det været Michael Andersens store mission at levere håndværksmæssig ekspertise af højeste kvalitet.

Hans dedikation til denne vision har kastet positive anmeldelser af sig på platforme som Anmeld Håndværker og indstillet Hornsherred Tømrer og Snedker til titlen som Årets Tømrer og Årets Arbejdsmiljø ad flere omgange.

En af hjørnestenene i Hornsherred Tømrer og Snedkers succes har efter Michael Andersens mening været valget af samarbejdspartnere.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi igennem en årrække har arbejdet særligt tæt sammen med malerfirmaet ”Det’ Maleren Køge”. Medarbejderne på tværs kender hinanden rigtig godt, men der har stadig været et navn og logo til forskel, fortæller Michael Andersen.

For at intensivere denne synergi og skabe endnu stærkere bånd mellem medarbejderne, er det nu besluttet, at malerfirmaet fremover vil indgå som en integreret del af Hornsherred Tømrer og Snedker.

Direktør og tømrermester Michael Andersen og malermester Mette Rostén forsikrer kunderne om, at selvom der kan forekomme ændringer i afsender på tilbud og fakturaer i overgangen, forbliver nøgleinformation og kontaktpersoner uændrede.

Ligeledes vil den eksisterende garantiordning forblive uforandret.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »