Nybolig-mægler giver stafetten videre efter 21 år

Nybolig-mægler giver stafetten videre efter 21 år
Rasmus Lykke Bergstrøm

KIRKE HYLLINGE: Efter længere tids tilløb og mange svære overvejelser, har Rasmus Lykke Bergstrøm besluttet sig for at afhænde sine to forretninger.

Erfarne kræfter står imidlertid klar i kulissen til at tage over. Det sker med virkning fra den 1. april.

– Nybolig har været en uadskillelig del af mit liv i mange år. Derfor har det heller ikke været nogen nem beslutning for mig at træffe. Jeg har været enormt glad for at være i branchen, men har gjort op med mig selv, at tiden nu er moden til at give mig i kast med nye udfordringer, fortæller Rasmus Lykke Bergstrøm.

Nybolig Holbæk, som Rasmus Lykke Bergstrøm har været indehaver af i godt 11 år, bliver overtaget af den drevne ejendomsmægler Mikkel Henriksen, som er indehaver af flere Nybolig-forretninger på Sjælland, herunder Nybolig Odsherred og Nybolig Development Enemærke og Henriksen.

Forretningen i Kirke Hyllinge bliver overtaget af Nybolig Roskilde, men vil i det daglige blive drevet videre af nuværende butikschef, Kim Kjølsen.

De nye indehavere har alle mange års erfaring fra branchen og samtidig stort lokalkendskab.

Rasmus Lykke Bergstrøm glæder sig derfor over at kunne overlade begge forretninger til erfarne kræfter:

– Jeg er glad for at kunne overlade begge forretninger i de bedste hænder. Nybolig Holbæk til min gode ven og sparringspartner Mikkel, som kender området rigtig godt, og som jeg ved, at kunderne bliver glade for. Det samme gælder forretningen i Kirke Hyllinge, som jeg føler mig overbevist om vil køre velsmurt videre. Når nu det skulle være, kunne det derfor faktisk ikke være bedre, siger Rasmus Lykke Bergstrøm.

Lars Dalsgaard, ejendomsmægler og medindehaver hos Nybolig Roskilde, siger:

– Vi glæder os rigtig meget til at overtage tøjlerne i Kirke Hyllinge og Skibby fra Rasmus. Området hænger for os helt naturligt sammen med Roskilde, hvor vi i forvejen driver en af byens mest sælgende mæglerbutikker.

– For mig er det også som at komme hjem igen, da jeg tidligere har haft mæglerbutik i området og kender området og markedet særdeles godt. Med Kim Kjølsen fortsat i spidsen for butikken har vi de bedst rammer for at fortsætte udviklingen.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »