Ny svømmehal har fået tag på

Ny svømmehal har fået tag på

FREDERIKSSUND: Byggeriet af den nye svømmehal i Frederikssund er godt i gang, og fredag den 14. juni blev der holdt rejsegilde, da svømmehallens tag nu er lagt.

Dagens første taler var borgmester John Schmidt Andersen. Han forudså, at stedet vil blive et naturligt samlingssted for rigtig mange børn og unge. Både fordi svømmehallen vil blive brugt til skolernes svømmeundervisning, men også fordi kommunen – med støtte fra Lokale- og Anlægsfonden – kan etablere et udendørs aktivitetsområde tæt på svømmehallen for både børn og voksne.

Jesper Wittenburg, formand for Fritids- og Kulturudvalget, talte om den store hjælp og inspiration, lokale borgere, idrætsforeninger, organisationer, aftenskoler og mange flere har givet til planlægningen af svømmehallen.

– Særligt idrætsforeningerne og aftenskolerne har vi inddraget tæt i forløbet, og jeg vil gerne takke jer for den tid, I har brugt på at bidrage med jeres erfaringer og konstruktive forslag. 

Når svømmehallen står færdig bliver næste skridt at bygge den aktivitetsplads, som skal ligge foran svømmehallen. 

Lokale og Anlægsfonden har valgt at støtte projektet med 8,3 millioner kroner, som skal gå til det, man kan kalde en udendørs gymnastiksal, hvor der er plads til boldspil, løb, ribber, gynger, trampoliner, klatring, styrketræning og meget mere.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »