Ny Nybolig-forretning slår dørene op i Kirke Hyllinge

0

KIRKE HYLLINGE: Tirsdag den 11. januar fik borgerne i og omkring Kirke Hyllinge en ny erfaren mægler at vælge, når boligen skal sælges eller boligjagten sættes ind: Nybolig på Kirkevej 2B. 

– Vi har slået dørene op i hjertet af Kirke Hyllinge, nærmeste nabo er blomsterforretningen Marie A & Co., som er kendt af mange i området. Det bliver en sand fornøjelse at byde områdets borgere inden for i dennye flotte forretning, fortæller butikschef Kim Kjølsen Jensen. 

Selvom forretningen først åbnede fysisk på adressen den 11. januar, har mæglerholdet bag forretningen været i gang siden september.

-Vi har fået en rigtig god start og en del ejendomme til salg. Vi har også solgt nogle stykker. Vi fornemmer, at der er rigtig godt gang i boligmarkedet i Kirke Hyllinge og omegn, og vi forstår godt den store interesse for området, der med sin naturskønne beliggenhed er i attraktiv afstand til både Roskilde og København, fortæller ha.

Kim Kjølsen Jensen startede i Nybolig Holbæk i august 2021 og kommer med mere end 35 års erfaring fra den finansielle sektor. 

Ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Kirke Hyllinge og Nybolig Holbæk, Rasmus Bergstrøm, ser frem til at kunne tilbyde de lokale borgere et stærkt alternativ, når de bevæger sig ud på boligmarkedet. 

– Der er blevet taget rigtig godt imod os, og vi fornemmer klart, at der er plads til en lokal og nærværende mægler i området. Vi glæder os til at hjælpe endnu flere lokale borgere trygt gennem deres bolighandel, uanset om de kommer til os med ønsket om at købe eller sælge, lover Rasmus Bergstrøm.  

Nybolig Kirke Hyllinge holder åbningsreception, når coronasituationen tillader det.

Rasmus Bergstrøm

Kim Kjølsen

Share.

About Author