Ny museumsinspektør

Ny museumsinspektør

JÆGERSPRIS: Frederikssund Museum, Færgegården har fået ny museumsinspektør; etnolog Stefanie Høy Brink, der fremadrettet skal arbejde med museets udstillinger og arrangementer og desuden være ansvarlig for undersøgelser af områdets nyere historie.

Hun kommer fra en stilling som fagredaktør på det store bogværk Trap Danmark, men har også erfaring fra ansættelser i Slots- og Kulturstyrelsen og Københavns Museum, hvor hun blandt andet har arbejdet med bevaringsværdige bygninger og udstillingsopgaver. Under sin ansættelse hos Trap har Stefanie Høy Brink blandt andet været redaktør på det bind, som handler om Frederikssund. Så hun har derfor allerede et godt indblik i den historie, som er særlig for kommunen.

– De kommende år skal vi gennemføre spændende undersøgelser af blandt andet Jægersprislejren og se nærmere på, hvordan Kronprinsesse Marys Bro vil påvirke livet i området, fortæller museets vicedirektør Iben Bækkelund Jagd. 

Også museets frivillige bliver en del af den nye museumsdirektørs hverdag. 

For at give dem og alle andre mulighed for at hilse på Stefanie Høy Brink, inviterer museet til en uformel velkomst-reception torsdag den 21. marts klokken 14 til 16 på Færgelundsvej 1.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »