Fra døgnrapporten

Fra døgnrapporten

SKIBBY/JÆGERS-PRIS: I den forgangne uge har Nordsjællands Politi blandt andet noteret nedenstående i deres døgnrapporter:

Skibby: En VW Touran, som holdt parkeret på Industrivej, er mellem onsdag klokken 04.30 og klokken 16.00 blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningsmand har knust begge bilens baglygter.

Skibby: En traktor er mellem mandag klokken 12.00 og onsdag klokken 15.00 blevet stjålet ved et indbrud i en lade på Hovedgaden. Tyven har brudt døren til laden op for at komme ind.

Skibby: En container med møbler og andet indbo er onsdag mellem klokken 05.00 og 14.30 blevet brudt op og tømt. Containeren stod på Skibby Old.

Jægerspris: En båd, som stod på en bådtrailer i Kignæs Havn er mellem torsdag den 28. februar klokken 19.00 og mandag den 4. marts klokken 15.22 blevet stjålet. Der er tale om en hvid båd med sort stribe. Den havde en sort påhængsmotor med rød og hvid skrift.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »