Ny kommunal chef

Ny kommunal chef

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Mads Lindberg Christiansen kan den 3. januar sætte sig i chefstolen i Center for By og Landskab i Frederikssund Kommune. Han kommer fra en chefstilling i Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Miljø og Plan og har tidligere varetaget lederstillinger i blandt andet Hillerød Kommune, Civilretsdirektoratet og Miljøministeriet. 

Mads Lindberg Christiansen er uddannet forstkandidat i 1994 og har siden da gennemført en række kurser og videreuddannelse inden for blandt andet sagsbehandling, forhandlingsteknik og ledelse. Han har i sin karriere blandt meget andet arbejdet med ledelse af letbaneprojektet i Lyngby-Taarbæk Kommune, affaldsplanlægning, analyse og planlægning af vejprojekter i byudviklingsområder samt haft ledelsesansvar i offentlige institutioner gennem de seneste 15 år. Han har derfor omfattende erfaring med opgaver inden for planlægning, myndighed, drift, økonomistyring, organisationsudvikling samt betjening af det politiske niveau.

Mads Lindberg Christiansens opgave bliver blandt andet at medvirke til at realisere de politiske ambitioner på området og Frederikssund Kommunes vision som en stærk og udviklingsorienteret del af hovedstadsregionen. 

Den nye centerchef skal, i samspil med direktøren for Teknik, Erhverv og IT, stå for den overordnede og strategiske ledelse af by- og landskabsområdet, som har cirka 35 medarbejdere.

Andre artikler fra denne uge

Kunst i garagen


SKIBBY: Der er kommet et nyt galleri, Kunstgaragen, Hovedgaden 18 i Skibby. Ejeren, Carsten Bruun, der har været medlem af

Læs mere »