Ny kommunal chef

Ny kommunal chef

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Mads Lindberg Christiansen kan den 3. januar sætte sig i chefstolen i Center for By og Landskab i Frederikssund Kommune. Han kommer fra en chefstilling i Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Miljø og Plan og har tidligere varetaget lederstillinger i blandt andet Hillerød Kommune, Civilretsdirektoratet og Miljøministeriet. 

Mads Lindberg Christiansen er uddannet forstkandidat i 1994 og har siden da gennemført en række kurser og videreuddannelse inden for blandt andet sagsbehandling, forhandlingsteknik og ledelse. Han har i sin karriere blandt meget andet arbejdet med ledelse af letbaneprojektet i Lyngby-Taarbæk Kommune, affaldsplanlægning, analyse og planlægning af vejprojekter i byudviklingsområder samt haft ledelsesansvar i offentlige institutioner gennem de seneste 15 år. Han har derfor omfattende erfaring med opgaver inden for planlægning, myndighed, drift, økonomistyring, organisationsudvikling samt betjening af det politiske niveau.

Mads Lindberg Christiansens opgave bliver blandt andet at medvirke til at realisere de politiske ambitioner på området og Frederikssund Kommunes vision som en stærk og udviklingsorienteret del af hovedstadsregionen. 

Den nye centerchef skal, i samspil med direktøren for Teknik, Erhverv og IT, stå for den overordnede og strategiske ledelse af by- og landskabsområdet, som har cirka 35 medarbejdere.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »