Ny fuglekonge i Ferslev

Ny fuglekonge i Ferslev

FERSLEV: Den årlige fugleskydning i Kreds 57 blev afviklet i både solskin og regnvejr, fortæller formand Karen Brogaard Jensen.

Dagen startede i Ferslev klubhus, hvor sidste års fuglekonge Flemming Sørensen bød på morgenkaffe  Også i år var der blevet malet en platte af Kirsten Svendsen fra Vellerup. Fuglekongen får selv lov at bestemme motivet – og denne gang var det en fodboldspiller, der bliver hængt op på væggen på skydebanen i Skibby. 

– Lige nu er der 34 styk. Vi startede i 1984

Herefter fik fuglekongen en tur rundt i området i en gammel men skinnende flot bil (tilhørende Hans Rasmussen i Ferslev)

Efter flaghejsning og sang startede skydningen mod fuglen, og cirka 45 skytter alt i alt fandt vej til den gamle udendørsbane i Vejleby

Resultaterne
Venstre klo blev skudt ned af Svend-Erik Christensen for  Hanne Nielsen. Højre  klo: Frederik Brogaard Jensen for Nanna Hansen.  Kronen: Anna Ellegaard Sørensen for Preben Petersen Næbbet: Gert Nielsen for Lise Mogensen. Halsen: Rasmus Andersen for Britta Isaksen. 

Halen: Flemming Sørensen for Henning Hansen.  Venstre vinge: Pia Rune for Jens Strøhøj-Andersen.  Højre vinge: Maria Jensen for Jørgen Meldgård og  endelig faldt brystpladen ved  Mogens Eliasen  for Klaus Hemmingsen.

Det betyder, at sidstnævnte blev den nye fuglekonge – hvilket han i øvrigt har været en gang tidligere.

Fugleskydningen, som er en efterhånden  mangeårig tradition, giver et pænt overskud, så der er noget at arbejde med i løbet af vintersæsonen til glæde for en masse børn, fortæller Karen Brogaard Jensen og glæder sig over alle, der købte kort og deltog ved skydningen og derved støtter arbejdet i foreningen.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »