Butik Torvet støtter Masomo i Afrika

Butik Torvet støtter Masomo i Afrika

SKIBBY: Henover sommeren vil butik Torvet på Hovedgaden 58a donere 50 kroner for hvert billede eller maleri, der bliver solgt i butikken. Beløbet bliver sendt til Jonna Kildebogård’s projekt “Masomo”, som er et privat hjælpeprogram i fortrinsvis Uganda i Afrika.

– Jeg har arbejdet med at hjælpe de fattigste i Uganda siden 2001, hvor jeg flyttede til Uganda sammen med min mand. Jeg  fortsatte arbejdet, efter at vi flyttede tilbage til Danmark i 2009, fortæller Jonna Kildebogård, der rejser til Uganda 8 til 10 gange om året for at betale skolepenge og holde styr på de øvrige aktiviteter.

Masomo støtter i dag på flere områder, blandt andet et musikbørnehjemfor gadebørn og andre udsatte, de handikappede i ”Little Denmark” og deres børn, skolebørn på øen Kalangala samt individuelle skolebørn og enkeltpersoner/familier, der har behov for støtte.

Jonna Kildebogård får hvert år bidrag fra mange personer, organisationer og fonde. Pengene er blevet brugt til alt fra skolegang til bygninger til handicappede og forældreløse børn. Alt arbejdet er ulønnet, så alle bidrag går direkte til at hjælpe.

– Vi har i mange år støttet Jonna på forskellig måde, og da vi nu har en del malerier og billeder på lager, synes vi, at vil give et bidrag mere, fortæller Henriette Skov Nielsen fra Torvet.

– Jonna’s projekt har ingen administrationsudgifter, så vi ved, at alle penge går ubeskåret til de fattige i Afrika”

Man kan læse mere om Masomo på www.uganda.masomo.dk

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »