Ny chef for Grøn Omstilling

Ny chef for Grøn Omstilling

SKIBBY: Daniel Fevre Kronskov hedder den nye chef for Grøn Omstilling hos Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Daniel Fevre Kronskov skal – sammen med den øvrige ledelse – føre Anlægsgartner Gottlieb A/S igennem virksomhedens grønne omstilling og videreudvikle endnu flere grønne og naturvenlige løsninger til alle vores kunder.

Han er er uddannet Anlægsgartner og Urban Land-
skabsingeniør og har erfaring med biodiversitetsprojekter og arbejdet med bæredygtig udvikling fra blandt andet HedeDanmark og som selvstændig.

Anlægsgartner Gottlieb A/S arbejder hele tiden med at finde nye løsninger med fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Det gælder arbejdsprocesser i forhold til anlægs- og kloakprojekter, grøn pleje og service. Og det indebærer nytænkning af indkøb og genanvendelse af råvarer og materialer, brugen af energi- og hjælpestoffer blandt andet sprøjtemidler.

Læg hertil, at en grøn omstilling af maskinpark til eldrevet maskinel og muligheder for biologisk vedligehold er i proces, hvor det er muligt.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »