Ny bibliotekschef

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Den 15. november kan bibliotekerne i Frederikssund Kommune byde velkommen til den nye bibliotekschef. Det bliver 54-årige Mette Jonstrup, der har stor erfaring med kulturlivet og biblioteksverdenen fra tidligere stillinger.

Mette Jonstrup arbejder i dag som selvstændig med kulturprojekter, og hun har tidligere været biblioteks- og borgerservicechef i Furesø Kommune og ligeledes haft ansættelser i Sorø og Ringsted kommuner. 

Hun har i mange år arbejdet med kultur, men inden da arbejde hun som planlægger og lavede strategier og politikker. Nu har hun valgt at søge nye udfordringer i Frederikssund Kommune som bibliotekschef.

– Jeg vil gerne bidrage til at få mere borgerinvolvering og nå ud til en bred gruppe borgere, som vil komme og bruge bibliotekerne på forskellig vis. Jeg har en masse erfaring indenfor biblioteksverden at trække på, og har for eksempel på bibliotekerne i Furesø været med til at indføre bogkasser. De fungerer lidt som en grøntsagskasse; man vælger en kategori og så får man hver måned en kasse med forskellige bøger inden for den kategori, som man måske ikke selv ville have valgt. 

– Jeg kan godt lide at tænke ud af boksen på den måde og prøve at give noget nyt til brugerne, fortæller Mette Jonstrup.

Mette Jonstrup er uddannet Cand. Scient. Soc., og bor på Østerbro med sin kæreste og sin 19-årige datter.

Stillingen blev ledig, da tidligere bibliotekschef Kirstine Lundsgaard valgte at gå på pension i juni måned i år.

Deltag i debatten
Share.

About Author