Musik og dans i Bymidten

Musik og dans i Bymidten

SKIBBY: Der er lagt op til en musikalsk oplevelse på lørdag den 20. juli, når bandet ”Musvitterne” spiller og synger på lørdagsmarkedet i Bymidten.  

Deres repertoire spænder vidt; fra gamle danske sange til dansemusik og nye ballader og rock og pop, så der er noget for enhver smag. 

Ud over de mange spændende loppestande kan man også møde gårdbutikken Selsø Øko og  Velleruplund, som har betonfigurer og diverse blomster med på markedet.

Årets lørdagsmarkeder bliver i øvrigt udvidet med et ekstra marked i uge 40, dvs. den 5. oktober, hvor der også tilbydes et mindre antal indendørs stande i Visionscenteret. 

– Priserne bliver 100 kroner eller 150 kroner – alt efter størrelse – for indendørs stande og 50 kroner for en udendørs stand. Pengene   går denne dag udelukkende til markedsføring, fortæller Jørgen Christensen, der som altid tagera imod tilmeldinger på 4046 8935 eller jc101215@hotmail.com.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »