Muligt hælerlager afsløret

0

KIRKE HYLLINGE: I sidste uge henvendte en trailerejer sig til Midt- og Vestsjællands Politi, fordi han -på grund af et sporingssignal- havde fundet sin stjålne trailer efterladt og gemt bag en større bygning i Kirke-Hyllinge-området.

Traileren med gods på var i løbet af natten blevet stjålet fra en adresse i Skibby, men kunne efterfølgende spores til dens nuværende placering, hvor trailerejeren mente, at der også var flere andre effekter fra berigelseskriminalitet.

Politiet kørte til stedet, hvor trailerejeren fik sin trailer genudleveret, inden politiet undersøgte området nærmere.

Herved fandt politiet adskillige effekter, der ikke umiddelbart havde sin naturlige placering det pågældende sted, hvorfor effekterne blev beslaglagt til nærmere undersøgelse som mulige tyvekoster.

Politiet beslaglagde to motorbåde, en motorcykel, en bil, to vandscootere, tre trailere, en mini-gravko, tre cykler, en ATV, to bådmotorer, en bane-gokart og en cementblander til nærmere undersøgelse i et forsøg på at finde frem til de respektive ejere, som formodes at være blevet udsat for en eller anden form for berigelseskriminalitet.

Ud over undersøgelse af de beslaglagte effekter forsøger politiet også at finde frem til den eller de personer, som måtte have rådighed over området, hvor effekterne blev fundet.

Share.

About Author

Avatar photo