Minister besøgte De Tre Ege

Minister besøgte De Tre Ege

Ældreminister Thyra Frank fik en varm modtagelse, da hun besøgte Frederikssund Kommune for at få et indblik i ældreplejen. Besøget fandt sted på omsorgscenteret De Tre Ege.

JÆGERSPRIS: Vi er stolte af vores dedikerede medarbejdere i ældreplejen og de mange gode frivillige, der hjælper til. Og så er vi også et byråd, der arbejder for gode vilkår for de ældre, sagde borgmester John Schmidt Andersen (V) i sin velkomst, da ældreminister Thyra Frank besøgte De Tre Ege. til ministeren.
Formanden for Velfærdsudvalget Inge Messerschmidt (DF) fortalte, at der på De Tre Ege blandt andet er et særligt fokus på motion og bevægelse. .
Ministeren blev vist rundt af centerleder Bettina Wiegaard sammen med afdelingschef i Ældre og Social Service, Hanne Larsen.
Afslutningsvis mødte Thyra Frank nogle af de frivillige, som hjælper til på centeret.
– Man mærker med det samme, at det er et godt sted. Jeg kan mærke at medarbejderne brænder for opgaven, og man skal brænde, før man kan tænde andre, fastslog Thyra Frank ved besøget.
– Jeg bliver opløftet af at besøge et sted som dette, der både har mange gode frivillige, en idrætscertificering, sanserum og aflastningsboliger, som kan være en hjælp for svage ældre og deres pårørende. Og så bliver der serveret varm mad til aften. Det er ikke alle steder, man får det. Det er meget positivt at opleve.

Foto: Frederikssund Kommune

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »