Mikkel fra Gershøj vandt Robinson 2022

Mikkel fra Gershøj vandt Robinson 2022
Foto: Sille Serup/Viaplay Group © Leveret af Stjernestøv

GERSHØJ: – ”Det er du alt for gammel til, far!”.

Sådan var datterens reaktion, da den 47-årige tømrer, Mikkel Bertelsen fra Gershøj, meddelte, at han ville melde sig til “Robinson Ekspeditionen”.

Han endte dog med både at deltage, vinde og at løbe med sejren – uden at gøre sig uvenner med en eneste deltager, fortæller ugebladet Se og Hør.

Egentlig deltog Mikkel Bertelsen for at gøre reklame for det spil, han har opfundet: Det prisvindende brætspil KLASK, der en form for ”bord-hockey”.

Han havde tidligere set en deltager med en kasket med logo på. Men det måtte han ikke.

I finaleafsnittet fortalte Mikkel Bertelsen, at han vil bruge præmiepengene – 500.000 kroner minus skat – på en organisation, der kan forbedre børns vilkår.

Sov i drivhuset

Det var svært at komme hjem til Gershøj på grund af den store kontrast mellem øde ø og hverdagen, fortæller Mikkel Bertelsen til Se og Hør:

-Jeg havd e sovet ude så længe, at jeg måtte lægge mig ud i drivhuset. Der sov jeg i et par uger.

Gershøj

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »