Mikael K. solo


JÆGERSPRIS: Foreningen Musik mellem Fjordene præsenterer Mikael K. solo i Rejsestalden lørdag den 28. oktober kl. 20:00.
– Mikael K. er en finurlig og begavet sangskriver, historiefortæller, sanger og musiker. Hans beretninger om de skæve eksistenser og almindelige mennesker ude på kanten af det danske landskab og samfund er evigt gyldige og vedkommende. Mikael mestrer det danske sprog, fortæller foreningens formand, Stig Pedersen.
Det er derfor med stor fornøjelse, at den ny musikforening i Hornsherred kan byde velkommen til koncerten. Billetsalget er åbnet på place2book.com
Mikael K. har sammen med bandet Klondike udgivet seks albums og til foråret udkommer endnu et.
Udkantsland – sange fra skæve Danmark, som udkom i 2011, bød på en række sange om levet liv og skæve eksistenser fra Vrå til Vesterbro. Med albummet Sange fra nord fra 2014 gik Mikael K. endnu tættere på, idet alle sange udgjorde en beretning om en navngiven person.
– Det bliver spændende at se, hvad det kommende album indeholder. Det får vi nok nogle smagsprøver på i Rejsestalden den 28. oktober.
Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.
Yderlige oplysninger om koncerten, de øvrige koncerter og foreningen generelt findes på https://musikmellemfjordene.blogspot.dk.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »