Meny slår et stort brød op

Meny slår et stort brød op

SKIBBY: Siden købmand Poul Cullura satte sig i chefstolen i Meny Skibby, har butikken gennemgået store ombygninger og forbedringer. Og nu kan Meny Skibby meddele, at man har indgået et samarbejde med Jægerspris Bageri – der fremadrettet skal drive bagerudsalget.

– Fra start har det været mig magtpåliggende at finde en samarbejdspartner, der kunne levere højkvalitetsbrød til en konkurrencedygtig pris, fortæller  købmand Poul Cullura og fortsætter:

– Lige siden, jeg overtog butikken, har jeg haft i sinde at hæve kvaliteten i alle afdelinger. Nu er det lykkedes med bageren. Jægerspris Bageri er kendt for sin kompromisløse holdning til kvalitet. Alt brød er bagt på dansk mel – og alt er lavet fra bunden. 

Bagermester Henrik Klem, ejer af Jægerspris Bageri, har længe søgt efter en samarbejdspartner, fortæller han.

– Meny og mit bageri er et perfekt match. Meny Skibby satser benhårdt på kvalitet og oplevelser. Det samme gør jeg. 

Henrik Klem har arbejdet hele sin karriere med brød og kager og glæder sig til at give Skibby en oplevelse på smag og kvalitet. 

Nye åbningstider:
I forbindelse med, at Jægerspris Bageri rykker ind i Meny, ændres åbningstiderne for bageren. 

De nye åbningstider bliver klokken 7 til 17 på hverdage og lørdag og søndag klokken 7 til 16

Menys nuværende bageri lukkede ned pinselørdag, og fredag den 14. juni slår Jægerspris Bageri dørene op – og fejrer de første tre dage med 50 procent rabat på alle kager.

Andre artikler fra denne uge

Frivillig jul i Skibby


Af journalist Tomas Skov SKIBBY: Martin Jacobsen og hans medarbejdere fra entreprenørvirksomheden Bakkelygård satte det store juletræ op foran Apotektet

Læs mere »

Jul i Jægerspris


JÆGERSPRIS: Årets juletræstænding i Jægerspris fandt sted søndag 1. december kl. 11-17. Det store, smukke træ fra Nordskoven tændtes af

Læs mere »