Meny Skibby i million satsning

0

SKIBBY: Det har været under opsejling længe; købmand Poul Cullura har ønsket en gennemgribende renovering af butikken. Og nu har Dagrofa, som ejer Meny-kæden, fundet pengene, og forarbejdet med tegninger og arkitekter er afsluttet. 

De sidste tilbud fra håndværkerne og ledelsens godkendelse kom i forrige uge. 

– Jeg er så super lykkelig for, at man kigger mod Skibby – og vil sikre endnu mere vækst i byen og i butikken, fortæller Poul Cullura.

– Siden min tiltrædelse for knapt to år siden har vi oplevet en god og konstant vækst. Vi har investeret i vores kunder og i butikken. Nu indfries det store ønske om en større grøntafdeling og et spritnyt forområde, kiosk og kasselinje endelig. Desuden har vi ansat cirka 10 nye kolleger i Meny Skibby.

Grøntafdelingen har længe været for klemt, og derfor udvides afdelingen med knapt 25 m2 for at give mere luft og plads. Samtidig opsættes der nye vægge, der bedre kan holde på nedkølingen af afdelingen, så varerne forbliver friskere. Der bliver også plads til et større udvalg af økologiske varer og bær.

Mere plads i forområdet
Kiosk og posthus har været for mege ”presset ned” i hjørnet af indgangspartiet, og der har været langt fra kiosken og kasselinjen. 

– Med ombygningen vil det føles mindre trængt at skulle enten hente pakker eller købe varer i kiosken. Der bliver nemlig et stort frit område foran kiosken, som rykkes ned hvor den gamle bank lå. Dermed bliver der samtidig flere til at ekspedere i kiosken og kasselinjen, som bliver sammenlagt, fortæller Poul Cullura. 

Lokale håndværkere
Det har været en vigtig ting for købmanden, at der blev brugt lokale håndværkere. 

Således var alle, der bød ind på opgaven, fra lokalsamfundet. ‘

– Alt lige fra tømrer, malere, smede og VVS’er er lokale. Det betyder meget, at vi kan holde arbejdspladserne omkring Skibby og støtte op omkring det lokale.

Ombygning er aldrig populær, men der satses på, at den kommer til at foregå, så det generer mindst muligt.

– Men naturligvis vil man kunne se, at der sker forandringer i butikken, siger købmanden.

Ombygningen forventes at tage 2 1/2 uge – og er afsluttet, inden den store julehandel sætter ind. 

Deltag i debatten
Share.

About Author