Lørdagsmarked i Bymidten

Lørdagsmarked i Bymidten

Så er sæsonen for lørdagsmarkeder i Bymidten sat i gang med en vellykket start.

 

 

SKIBBY: Det første lørdagsmarked i Bymidten i Skibby blev afholdt i høj sol og høj stemning. Arrangørerne kan dermed være godt tilfredse med dagens forløb.
En kvinde ved en bod fortalte, at hun skulle have haft en bod på et marked i Roskilde, men det var meget hyggeligere at stå i Skibby.
Der blev pruttet lystigt om priserne rundt omkring, mens ting og sager skiftede ejer.
Mange benyttede sig af serveringen hos Vintergækken, der i dagens anledning var flyttet udenfor og sørgede for både vådt og tørt i et velindrettet blomsterområde. Det næste marked er lørdag den 20. maj, hvor der også bydes på live musik. Det vil helt sikkert sætte stemningen yderligere i vejret.
Markedet holdes hver anden lørdag, altså alle hele uger i maj, juni og juli. Derefter den 12. august og den 2. og 30. september. Hver gang i tidsrummet kl. 10:00 til 14:00.
Stadeholdere skal tilmelde sig hos Jørgen C på 40468935 eller jc101215@hotmail.com senest torsdag før hvert marked, men det anbefales at være i god tid, da antallet af pladser er begrænset.
I 2016 havde arrangørerne flere gange alt besat. Prisen er uændret 50 kroner. pr. parkeringsbås. Opsætning kan ske fra kl. 8:00.
Markedet er åbent for alle: loppestande, gårdbutikker, håndværkere, forretninger, service firmaer, kort sagt alle der vil vise eller sælge noget.
Hvis man også vil underholde med for eksempel musik, sang, trylleri eller andet er man meget velkommen til at kontakte Jørgen C, og gerne i god tid, så kan blive annonceret.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »