Liberal Alliance Frederikssund stiller ikke op til Byrådsvalget

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Den tidligere formand Marianne Porsborg, Jægerspris  og bestyrelsesmedlem Thomas Knudsen, Frederikssund meddeler at de dels har valgt at ændre Liberal Alliance (LA) Frederikssunds status fra lokalforening til lokal afdeling af partiet og  dels har truffet beslutningen, at LA Frederikssund ikke stiller op til næste års byrådsvalg i kommunen.

Baggrunden for beslutningerne skyldes primært faldende medlemstal i 2017-19. 

Det største tab af lokale medlemmer kom efter de turbulente finanslovsforhandlinger på Christiansborg i december 2016, og det fortsatte ind i 2017 og frem til Folketingsvalget i 2019, hvor tingene heldigvis vendte til det positive. LA Frederikssund fik nemlig både nye og gamle medlemmer tilbage, da Alex Vanopslagh overtog ledelsen af partiet i 2019.

Det er dog stadig kun Marianne Porsborg og Thomas Knudsen som er aktive lokalt i Frederikssund Kommune, og da de begge er fuldtids erhvervsaktive, er det for længst besluttet – i samråd med partiets nordsjællandske Storkredsbestyrelse –  at LA Frederikssund springer en postgang over, i forhold til opstilling af lokale kandidater til både byrådsvalg og regionrådsvalg næste år.

Deltag i debatten
Share.

About Author