Lev for det halve

Lev for det halve
Nanna Hyldgaard Hansen holder foredrag i Rejsestalden i Jægerspris. Privatfoto

Nanna Hyldgaard Hansen fortæller om sine erfaringer med at få økonomi samt familie- og arbejdsliv i balance.

Af journalist Tomas Skov

JÆGERSPRIS: Kan man leve for det halve? Nanna Hyldgaard Hansen og hendes mand beslutter sig for at forsøge. De vil både skære deres forbrug, klimabelastning og omkostninger ned til det halve. Målet er at leve mere bæredygtigt og få en rolig hverdag med tid sammen som familie.

I bogen Lev for det halve fortæller Nanna Hyldgaard Hansen, hvordan familien langsomt, men sikkert fik lagt deres liv om. Kapitlerne er overskuelige, opdelt efter måneder og fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd. Lige til at gå til, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Samtidig deler Nanna Hyldgaard Hansen åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer gennem året.

Onsdag 24. april giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.

Både foredraget og bøgerne guider til nemme, klimavenlige vaner, der er lige til at bringe ind i hverdagen, og samtidig ser Nanna på problemstillingerne i et større samfundsperspektiv. Det handler om at gøre verdensmål til hverdagsmål.

Foredraget er i Rejsestalden på Hovedgaden 29 A i Jægerspris 24. april kl. 19.00. Billetter kan købes via Kulturhuset Rejsestaldens hjemmeside: https://rejsestalden.frederikssund.dk

Andre artikler fra denne uge