Lad robotten klare plænen

Lad robotten klare plænen
Foto: Patrick Holbek

Skibby Plæneklipper & Auto Mester servicerer, reparerer og sælger nye og brugte redskaber til have og park.

Af journalist Conny Probst

HUS OG HAVE: Hvis man giver sin plæneklipper eller havetraktor et serviceeftersyn, inden havesæsonen går i gang, så forlænger man maskinens levetid, fortæller Ebbe Nielsen, Skibby Plæneklipper & Auto Mester.

– Jeg har repareret og serviceret redskaber til have og park siden 1996, så jeg ved lidt om det. Det mest fornuftige er at få serviceret maskinen hvert år, siger mekanikeren.

Er man på udkig efter nyt eller brugt havemateriel, så står Ebbe Nielsen parat til at vise sortimentet frem.

– Vi sælger havetraktorer, plæneklippere, robotplæneklippere, hækklippere, buskryddere og motorsave.

– Vi har flere brugte havetraktorer og plæneklipper løbende til salg. Man kan altid ringe til os og høre nærmere om, hvad vi har stående, eller kigge forbi. Alle maskiner er samlet og startet, inden de forlader værkstedet.

Er man på udkig efter nyt, så er det primært Husqvarna maskiner og Cub Cadet, Skibby Plæneklipper & Auto Mester forhandler.

– Robotplæneklippere, der slår græsset inden for et afgrænset område, er meget populære.

– Vi sælger ikke robotter, før vi har set folks haver. Vi skal jo installere og monteres en kanttråd cirka fem centimeter under græsset, og installationssættet fås i forskellige størrelser, forklarer Ebbe Nielsen.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »