Kunstudstilling i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus

Kunstudstilling i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus
Helle Rask Crawford arbejder figurativt i bronze med fokus på dynamiske portrætter af mennesker og dyr.

KULHUSE: Kunst før Columbus udstiller skulpturer af billedhugger Helle Rask Crawford og akvarelbilleder af billedkunstner Karen Lindberg i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus lørdag den 13. og søndag den 14. juli 2024. Begge dage kl. 13 – 17. Der er fernisering lørdag kl. 13.30, hvor kunstnerne fortæller om arbejdet med deres værker.

Helle Rask Crawford arbejder figurativt i bronze. Fokus ligger på dynamiske portrætter af mennesker og dyr. Helle Rask Crawford har deltaget i en lang række af udstillinger i Danmark og udland og har modtaget flere priser. Hun er desuden formand for Dansk Billedhuggersamfund.

Karen Lindberg har malet hele livet og akvarelmaleriet er hendes foretrukne medie. Karen Lindberg har deltaget i en række kurser i Sverige og England for inspiration og har ligeledes selv undervist i mange år i tegning og akvarel.

I sommerhalvåret arrangeres en perlerække af kunstudstillinger i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Navnet ”Kunst før Columbus” er inspireret af vores skønne beliggenhed lige før den hyggelige lille færge Columbus, som om sommeren sejler i pendulfart mellem Kulhuse og Sølager og i løbet af få minutter forbinder Hornsherred med Halsnæs. Adressen er Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris. Der er gratis adgang til udstillingerne.

Kontaktoplysninger: Koordinator: Gitte Krogsgaard, tlf. 2848 9464, mail gitte.krogsgaard@outlook.dk

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »